Delikatne drożdżowe ciasto i czekolada – obok tego duetu nie da się przejść obojętnie.
W przypadku takich dań jedna porcja to zawsze za mało, nasze kluski są więc naprawdę duże.
Sprężyste z zewnątrz, delikatne w środku, lekkie ciasto drożdżowe doskonale komponuje się z bogatym, aksamitnym nadzieniem czekoladowym. Idealne na obiad lub deser, podane ze śmietanką, kakao, cukrem lub sosem owocowym – pyszne!
Nie zawierają substancji konserwujących, sztucznych barwników i oleju palmowego.
SKŁADNIKI: mąka pszenna, czekolada (cukier, olej słonecznikowy, shea, mleko w proszku, laktoza (z mleka), ekstrakt słodu jęczmiennego, sól, substancja spulchniająca (węglany sodu), serwatka w proszku (z mleka), tłuszcz mleczny, kakao w proszku, miazga kakaowa, emulgator (lecytyny), aromat waniliowy (może zawierać: soję, migdały, orzechy), mleko 3,2% tłuszczu, żółtka jaj kurzych, masło, cukier, drożdże, sól.