ręcznie robione pierogi Bielsko
domowe pierogi Bielsko

Pierogi

BASIEWICZ

Jakub Basiewicz założył firmę w 2008 roku. Od tego czasu Basiewicz-Pierogi, razem z rozwojem zmieniało swoją siedzibę i częściowo charakter. Obecnie zajmujemy się produkcją przepysznych, ręcznie robionych pierogów.

Założeniem firmy jest dotarcie z najwyższej jakości produktem do największej liczby ludzi doceniających wysoką jakość i wspaniały smak. Mówiąc krótko… naszą miłością do dobrego, domowego jedzenia chcemy uszczęśliwiać jak największą ilość osób.

Najwyższa

JAKOŚĆ

Przy produkcji używamy tylko i wyłącznie najwyższej jakości produktów. Sami dokładnie wybieramy dostawców, sami sprawdzamy w jakich warunkach wytwarzane są produkty jakich używamy u siebie, a które później lądują na Państwa stole.
Chcemy aby ser, którego używamy pochodził z prawdziwego mleka… a jaja pochodziły od szczęśliwych wolno biegających kur. Nie korzystamy z żadnych gotowych produktów…wszystkie farsze są wytwarzane na miejscu.
Składy naszych produktów to nie tablica Mendelejewa tylko kopia przepisu z zeszytu babci naszego szefa kuchni… i to nigdy się nie zmieni. Jagody i truskawki to prawdziwe owoce od polskich hodowców… pomimo tego, że te kanadyjskie są dużo tańsze.

Nasze

PRODUKTY

Nasze pierożki dla dzieci wypełnione są farszem, który przygotowywany jest na miejscu… czekolada to nie wyrób czekoladopodobny… tylko mleko, kakao, banany mieszane u nas na miejscu… dlatego w składzie nie ma niczego co mogłoby szkodzić zdrowiu naszemu czy naszych dzieci.

Wiemy, że mamy czytają składy potraw, które podają swoim dzieciom… i chcemy żeby u nas czytania nie było zbyt wiele.

Pochodzenie produktów to nie wszystko… liczy się tez miejsce w którym pierogi powstają oraz ręce, które je lepią. Nasz zakład jest pod stałym nadzorem Sanepidu, spełniamy również normy HACCAP.

Nasz zespół

Cały zespół, który pracuje w naszej firmie możecie poznać w zakładce NASZ ZESPÓŁ (w przygotowaniu).

 

Sprawdźcie również, gdzie można kupić nasze pierogi i kluski klikając w
ZNAJDŹ NAS.